Термогенен Фетбърнър Evo-slim (Thermogenic Fat Burner Evo-slim)

Какво представляват добавките - термогенни фетбърнъри?

 

Термогенните добавки са ново поколение продукти, които се използват успешно от милиони хора срещу затлъстяването. Спомагат за ускоряването на метаболизма за няколко часа след като ги приемете, по този начин резултатът е, че тялото изгаря повече калории, дори когато е в покой.Термогенните добавки са едни от най-често срещаните средства за отслабване. Предпочитани  са от почти всеки един професионален спортист. Това са спортни добавки, които са създадени да стимулират метаболизма на спортуващите с цел по-голям толеранс към изгаряне на калории.Това ги прави добър инструмент в ръцете на отслабващите чрез спортуване. Характерно за термогениците е, че повишават телесната температура на спортуващия (термогенеза), за да улеснят изгарянето на мазнини

 

 

Най-ефективните термогенни добавки за изгаряне на мазнини
Кофеинът и зеленият чай са термогенните добавки за изгаряне на мазнини с най-добри показатели, според обзор, публикуван в изследване в САЩ "Обзор на затлъстяването"
от 2011 г. Кофеинът изглежда има двойни ползи, както за увеличаване на метаболизма, така и за намаляване на апетита, въпреки че въздействието може да бъде само временно. Същото изследване отбелязва, че ползите от зеления чай най-вероятно се дължат на комбинацията от полезни вещества, наречени катехини и кофеин и че катехините изглежда имат подобен ефект на кофеина - намаляване на приема на калории и ускоряване на метаболизма. Катехините и кофеинът могат да имат синергични ефекти, когато се комбинират, като осигуряват повече ползи за отслабването, отколкото някое от тези две вещества консумирано поотделно, съгласно изследване, публикувана в американското списание за хранителна биохимия /Journal of Nutritional Biochemistry/ от 2011 г.

Действие и ефекти на термогенните фетбърнъри

 

ü  ускоряват сърдечно-съдова дейност;

ü  ускоряват термогенезата, завишена телесна температура;

ü  ускоряват базовия телесен метаболизъм (BMR);

ü  ускоряват липолизата (разграждане на мазнини);

ü  подобрен аеробен метаболизъм, увеличена способност за усвояване на кислород в белия дроб;

ü  чувство на еуфория и превъзбуденост, свръхмотивация

ü  известен диуретичен ефект;

ü  подобряване на кръвообращението в активните зони (мускули) и др.

 

 

Какви ползи могат да донесат?

 

Основната функция на термогениците е да ви помогнат да изразходите повече енергия и по-специално - да изгорите повече мазнини.

Ползите от взимането на термогенни формули са временни, защото нервната система се адаптира към действието им в порядъка на четири, пет или максимум шест седмици прием. След това ползите от приема им са незначителни.

Това означава, че термогениците подпомагат отслабването, т.е. системата ви за загуба на мазнини не може и не бива да се осланя само на въпросните формули.

Ако не сте изградили добра диета и тренировъчна система, ще минимизирате очакваните резултати.  

 

 

Ограничения: да не се приема от бременни, кърмещи, хора със сърдечно-съдови заболявания, психоза, с бъбречна и черно-дробна недостатъчност, деца и възрастни хора над 60 годишна възраст, както и от хора със свръхчувствителност към кофеин. Също не може да се приема в комбинация с лекарства. В случай ако приемате лекарства се консултирайте с вашият личен лекар.