100% Чист Super Acai Berry (Без Добавки)

BEST 100% Pure U.K. Acai Berry

100% Чист Акай Бери,

100% Без Никакви добавки,

100% Чисто UK Качество

 

НЕ съдържа:

- оризово брашно

магнезиев стеарат

стеаринова киселина

силициев диоксид

- нишесте

- и абсолютно никакви други добавки


САМО 100% Чист Замръзнало Изсушен Акай Бери!

Без Допълнители, Разбъркани Прахове, Кофеини или Соеви Добавки. Нови Слим Супер Флакони за лесна преносимост.

Последна технология - Замръзнало-Изсушен Акай Бери 500mg Във Всяка Капсула -високо качество Акай Бери на Българския пазар. Не позволявайте да ви мамят с други алтернативи, това е истинският Акай Бери - само проверете съставките. Нашият Акай Бери бързо се превръща в най-търсената натурална хранителна добавка на пазара за отслабващи, енергийно усилващи и антиоксидантни добавки!

Внимавайте за компании, които Ви мамаят с фалшиви Акай Бери продукти

 

Винаги трябва да проверявате съставките на Акай Бери продуктите, защото всичките са тотално различни. Ние предлагаме 500mg чист натурален плод. Това не е екстракт или концентрат, това е истински, чист плод, който е внимателно изсушен на прах и е последователно обработен в капсули.


Ако сте виждали други Акай Бери продукти он-лайн или в магазини, проверете съставките спрямо нашите. Нашите съставки са просто: Акай Бери Плод (500mg) плюс капсулата, която е подходяща и за вегетарианци. Затова нащият Акай Бери е чист! Няма допълнителни добавки или консерванти, който да са примесени в капсулата. 


Британската Преса преглежда Акай Бери - Купувайте Акай, на който може да вярвате

Дженифър Грей, редактор на вестник, тестира нашия 100% Чист Акай Бери, за да разбере дали наистина се оправдават всички фантастични качества. Тя публикува всичките си безпристрастни открития в специално за целта издание. Статията не беше платена кампания, а честно, истинско мнение.

Извадка от статията:

"Когато става въпрос за диети, трябва да призная ,че съм мързелива. При самото споменаване на думата Диета започвам да се чуствам гладна и лишена, и за безкрайните тренировки във фитнеса, използвам обичайните оправдания, че нямам достатъчно време, и че съм твърде уморена. Но когато разбрах за твърденията, че Акай Бери е напълно нова натурална чудна добавка за загуба на излишни килограми - помислих си, защо да не го изпробвам. Кожата ми започна да заприличва сякаш придобива повече блясък и косата ми започна да изглежда наистина бляскава... избликът на енергия, бляскавата коса и комплиментите напълно ме задоволяват." - Дженифър Грей.

Купувайте Доказани по Качество и Наистина Ефективни Акай Бери Продукти

Признаваме, че има стотици разновидности на Акай Бери из интернет и търговските мрежи. Бъдете много внимателни, когато купувате Акай, пълно е с много по-ниско качество продукти. Може да сте попадали на невероятни варианти, но ще трябва да проверите съставките, за да разберете само колко малко акай бери е използван в тези продукти. Акай Бери трябва да е първата съставка в съдържанието на етикета, но най-вероятно ще го срещнете на трето място, четвърто или дори пето. Това означава, че има много малко акай бери вътре в продукта, и че е натъпкан с пълнители, разбъркани смеси и противослепващи агенти. 


Нашите капсули съдържат само Акай Бери - с най-тъмно лилавия чист Акай прах отвътре.
 

Капсули с Високо Съдържание от 500мг
Напълно Пакетирани с Чист Плодов Антиоксидант!
 

Нашите капсули са 500мг в една капсула. Това е невероятно количество от 100% чист Акай Бери, във всяка капсула. 
Бъдете внимателни за капсули с високо съдържание над 500 mg, като тези числа обикновено са екстракти, изчислени, като се умножи коефициентът на екстракта с еквивалента на плода. 


Нашите съставки са: 100% Чист Акай Бери Плод (500мг). И нищо друго!

 

Само проверете сравненията на експертите, за да сравните нашият Акай Бери с други по-ниски по качество Акай Бери продукти:

Съставки и Указание За Ползване

Наличност:  60 капсули във всеки флакон

Дозировка: 1 Капсула (500мг Чист Акай Бери във всяка капсула).

Указание За Ползване: Като диетична хранителна добавка, приемайте от 2 до 5 капсули дневно по време на хранене, орално с вода. Идеално приемайте по две сутрин и две следобед.
Опаковката от 60 капсули е достатъчна за период от около 4 седмици.

Съставки: Чист Органично Замръзен Изсушен Акай Бери: 500мг. Подходяща за Вегетарианци Капсула.

  

Капсулите 100% Чист Акай Бери са произведени в съответствие с международните стандарти GMP Code of Practice to BS: EN ISO9001: 2000 и са регистрирани във FDA и EPA.