Cho-Yung™ Tea

                Cho-Yung™ Система за отслабване // Най-добър чай за отслабване 

 


Какво представлява чаят Cho-Yung™?


ЧаятЧо-Юнге един уникален начин за отслабване и бързо стопяване на тлъстини!
Чаят
Чо-Юнг
е сензационен продукт, помогнал на много хора да свалят килограми и да се чувстват страхотно!

Производителите на Чо-Юнг съби
рат листата от храста на Камила Синенсиз три пъти в годината и ги изсушават частично на слънцето, а след това ги обработват при по-висока температура, за да се спре окисляването, което разваля чая. След това ги подлагат на специализиран процес на ферментация, преди да бъдат смесени с други традиционни билки и растения, помагащи за пречистването на клетките в организма и подсилването на основните органи, участващи в храносмилателния процес. 

 

Пийте само по две чаши на ден!

 

Отслабването със системата Чо-Юнг не може да бъде по-лесна! Просто се пият по 2 чаши 100% натурален чай всеки ден - и ще започне да виждате ползите! Поради своите униклани съставки, които са с високо съдържание на естествени антиоксиданти, никакви екстремни упражнения не са необходими - просто се хранете разумно и нищо повече. И ако вече сте на диета, за да отслабнете, пиенето на чай Чо-Юнг, само ще помогне за загубата на тегло!

 

Уникален по рода си Чо-Юнг Бленд:

 

Изключителната комбинация от чайове, древна на около 400 години - стара традиционна рецепта.

“Чо-Юнг” включва специални традиционни билки и растения, които подкрепят процеса на отслабване чрез пречистване на клетките на организма, оптимизиране на храносмилането и подкрепа на основните органи.
Ако искате да направите най-добрият си избор на чай, който може да помогне с режима Ви за отслабване, трябва да изберете такава комбинация, която съдържа най-добрия набор от качествени съставки като чая “Чо-Юнг”. В низходящ ред на процентно съотношение, съставките в чая “Чо Юнг” включват:
Улунг чай: традиционни листа на чай, частично сушени на слънце и след това третирани при висока температура, за да се спре окисляването.

Lotus: листа за прочистване на далака, както и за оптимизиране на храносмилането и метаболизма.
Глог или “Crataegus Pinnatifida": известен с подпомагането на храносмилането и насърчаване на доброто здраве.

Alisma: коренища, които се използват за подкрепа на вътрешните органи (особено на бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища) и подпомагащ изключва на вредните токсини. ("Коренища" се отнася до питателната част от стъблото на растението).

Касия: семена, използвани за подпомагане на вътрешните органи, особено черния дроб, бъбреците и дебелото черво. Семената могат да се използват и за лечение на запек.

Jiaogulan (или Южен женшен): тревисто растение с известен регулираща ефект.
Poria: традиционна гъба, която се използва като тоник за вътрешните органи, а именно сърцето, далака и бъбреците. (Класифицирана като "билка за дълголетие", тъй като тя помага на имунната система.)

Съставки и Указание За Ползване 

Наличност:  30 торбички във всяка опаковка

Дозировка: 1 до 2 чая на ден

Указание За Ползване: Като диетична хранителна добавка, приемайте по 1 - 2 чая дневно.

Чо Юнг Чай не е заместител на разнообразното хранене.  

Препоръки: По време на употреба на Чо Юнг да се приемат повече течности, плодове и зеленчуци.
Съставки:
Улунг чай, Lotus, Глог или “Crataegus Pinnatifida", Alisma, семена от Касия, Jiaogulan (или Южен женшен), Poria

Ограничения: да не се приема от бременни и кърмещи жени, деца под 12 годишна възраст.